Hodoğlu İlkokulu

Vizyon: İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten nesiller yetiştirmek.

Misyon: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişime öncü olmaktır.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati: 09:00 Ders Bitiş Saati: 14:40
Isınma: Katı Yakıtlı Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hodogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Hodoğlu Köyü Cihanbeyli/Konya

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim vermekteyiz.

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri köydür.

Adres - Hodoğlu Köyü Cihanbeyli/Konya

Ulaşım 2020-2021 eğitim öğretim yılında hem Konya İl Merkezine, hem Cihanbeyli İlçe Merkezine gidiş-geliş yapan öğretmenlerimiz vardır. Özel servislerle ve şahsi araçlarla ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul il merkezine 85 km. mesafededir. İlçe merkezine 33 km. mesafededir.